Vločková s rajčatovým protlakem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 60 g Ovesné vločky
  • 60 g Protlak rajčatový
  • 1250 ml Vývar z hovězích kostí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 224 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 1153 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 20.9 mg
  • Draslík 1313.8 mg
  • Vláknina 2708.4 mg
  • Vitamín A 2708.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vývar osolíme, uvedeme do varu a zavaříme do něj vločky.

  • 2

    Vaříme do změknutí, potom přidáme protlak a necháme přejít varem.

  • 3

    Posypeme petrželkou a každou porci posypeme strouhaným sýrem.

  • 4

Komentáře k receptu