Indický kuřecí steak
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 319 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 344 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 87.3 mg
 - Draslík 850.3 mg
 - Vláknina 10638.5 mg
 - Vitamín A 10638.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky a najemno umeleme. Smícháme je se solí a kari kořením, zformujeme do dvou steaků a necháme 30 minut v chladu odležet.
 - 
                                2
Plátky lilku osolíme, okořeníme zázvorem, potřeme prolisovaným česnekem a posypeme nasekanou cibulí. Přikryté necháme v chladu odležet.
 - 
                                3
Steaky opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Na zbylém oleji opečeme lilek. Steaky přendáme na talíře a plátky lilku je obložíme.