Ovocný salát s čínským zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 214 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 109 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 27.5 mg
 - Draslík 469.3 mg
 - Vláknina 8187.8 mg
 - Vitamín A 8187.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 71 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na proužky, zelí nakrájíme na proužky, oloupané pomeranče nakrájíme na proužky. Žervé, citronovou kůru, citronovou šťávu, sůl, pepř, kari koření a šlehačku vymícháme a pod fólií necháme vychladit. Po vychlazení zálivku vmícháme do ovoce.