Čínské brambory s fazolovým chilli
Suroviny
- 4 ks Brambory
 - 2 ks Omáčka sójová
 - 1 ks Sezam - semena
 - 1 ks Sůl
 - 1 ks Chilli paprička
 - 3 ks Cibulka jarní
 - 1 ks Pepř černý celý
 - 1 ks Fazole bílé sterilované
 - 1 ks Koriandr čerstvý
 - 2 stroužek Česnek
 - 1 polévková lžíce Olej sezamový
 - 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 309 kcal
 - Sacharidy 48 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 96918 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1012.9 mg
 - Vláknina 20121 mg
 - Vitamín A 20121 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.5 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory nakrájené na větší kousky uvaříme,osušíme a dáme stranou.Pozor ať se nám brambory nepřevaří.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej a na něm osmahneme nakrájenou cibulku a semínek zbavené, nakrájené chilli papričky.Přidáme rozmačkaný česnek a opět za stáleho míchání několi vteřin restujeme.Přidáme brambory a důkladně promícháme.Pak přidáme konzervované zcezené fazole,sójovou omáčku a sezamový olej a promícháme.Podle chuti osolíme a okořeníme.
 - 
                                3
Hotové jídlo posypeme sezamovými semínky a koriandrem nebo petrželí a můžeme podávat.