Kořeněné indické balti
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 832 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 1031 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 128 mg
 - Draslík 1301.3 mg
 - Vláknina 7749 mg
 - Vitamín A 7749 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na tenké plátky. Opékáme ji na oleji 5 minut na mírném plameni. Poté ji odložíme na talíř.
 - 
                                2
Kuřecí prsa seřízneme tak, aby byla všude stejně tlustá a pak opečeme na pánvi z obou stran. Přidáme k nim kari pastu, quinou a cibule. Pár minut opékáme a přidáme rajčata v plechovce a vývar. Dobře promícháme. Vaříme 25 minut.
 - 
                                3
Nakonec vmícháme nahrubo nasekané, nasucho na pánvi opečené kešu ořechy.
 - 
                                4
Podáváme posypané koriandrem.