Švej-ču-žou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 818 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 67 g
- Sodík 554 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 200.1 mg
- Draslík 557.2 mg
- Vláknina 3014.1 mg
- Vitamín A 3014.1 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.4 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřové maso opláchneme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme a promícháme s částí máčeného škrobu a s vejci. Necháme krátce odležet. 
- 
                                2Na pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme maso a za stálého míchání vidličkou je pečeme dohněda - nesmí se slepit. Potom maso scedíme a necháme okapat na cedníku. 
- 
                                3Do pánve přidáme vývar, zelí bez košťálů, krátce spařené a nakrájené na kostky, očištěný, omytý a na kostky nakrájený pórek a vše krátce podusíme. 
- 
                                4Přidáme opečené maso, přilijeme sójovou omáčku, víno, přidáme glutasol a mírně zahustíme zbylým máčeným škrobem. 
- 
                                5Na pánvi rozehřejeme sádlo, osmahneme v něm jamajský pepř a čili koření a tímto sádlem pokrm přelijeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        