Tempura
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 428 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 14 g
- Sodík 219 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 273.6 mg
- Draslík 283.4 mg
- Vláknina 8592.5 mg
- Vitamín A 8592.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do remosky nalijeme 1 cm vrstvu oleje, přiklopíme a zapneme. 
- 
                                2Prošleháme vejce, mouku, sůl a tolik vody, aby vzniklo řídké těsto. Namáčíme do něj krevety, zeleninu nakrájenou tyčinky a maso nakrájené na proužky, ihned vkládáme do oleje. 
- 
                                3Smažíme dozlatova, necháme okapat na ubrousku. 
- 
                                4Podáváme s citrónem a sojovou omáčkou k namáčení tempury. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        