Zelenina s vepřovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 235 g
 - Sodík 930 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 108.8 mg
 - Draslík 909.7 mg
 - Vláknina 12142.3 mg
 - Vitamín A 12142.3 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 77.4 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Osolíme a opepříme citronovým pepřem.
 - 
                                2
Ve velké pánvi ohřejeme 300 ml vývaru, maso v něm podusíme asi 7 minut a vyjmeme je.
 - 
                                3
Oloupanou mrkev podélně rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Omytou kapustu a cukety nakrájíme na nudličky, oloupaný česnek nasekáme.
 - 
                                4
Mrkev, kapustu a česnek vložíme do pánve, zalijeme zbylým vývarem a podusíme za občasného zamíchání asi 4 minuty. Přidáme hrášek, citronovou šťávu a cukety a dusíme ještě 2 minuty. Podle chuti osolíme a opepříme.