Zelenina s čínskými nudlemi
Suroviny
- 150 g Fazolové lusky zelené
 - 250 g Nudle vaječné
 - 150 g Brokolice
 - 205 ml Voda pitná
 - 40 ml Olej slunečnicový
 - 20 ml Ocet vinný
 - 20 ml Protlak rajčatový
 - 1 ks Paprika červená
 - 4 ks Cibulka jarní
 - 2 ks Mrkev kořen
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Sůl
 - 1 stroužek Česnek
 - 4 polévková lžíce Máslo arašídové
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 522 kcal
 - Sacharidy 64 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 187 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 52.5 mg
 - Draslík 561.2 mg
 - Vláknina 16658.2 mg
 - Vitamín A 16658.2 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 64.1 mg
 - Vitamín E 6.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nudle uvaříme, slijeme. Smícháme máslo, protlak, ocet, sůl, pepř a 80 ml vody.
 - 
                                2
Na oleji restujeme dvě minuty nakrájený stroužek česneku, plátky mrkví, rozpůlené lusky, pak vložíme růžičky brokolice, po třech minutách ještě nudličky papriky a kolečka cibulky. Po jedné minutě přilijeme omáčku, 125 ml vody a nudle. Tak směs prohříváme pět minut.