Maso vepřové s křupavou zeleninou
Suroviny
- 450 g Vepřové maso libové
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 kávová lžička Cukr krupice
 - 2 kávová lžička Zázvor mletý
 - 1 ks Celer bulvový
 - 1 ks Mrkev kořen
 - 0.5 ks Fenykl sladký - hlíza
 - 1 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 324 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 107 g
 - Sodík 278 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 79.9 mg
 - Draslík 413.9 mg
 - Vláknina 7540 mg
 - Vitamín A 7540 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2847.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme v misce víno, zázvor, cukr a sójovou omáčku. Necháme uležet 30 minut. Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Na tenké proužky nakrájíme mrkev, celer a fenykl. Do bambusového pařáčku vložíme zeleninu, nasadíme na wok s vroucí vodou a vaříme v páře 3 minuty.
 - 
                                3
Poté pařáček vyndáme a plátky vepřového masa položíme na zeleninu. Opět zavěsíme na wok a směs vaříme dalších 5 minut v páře.
 - 
                                4
Podáváme s připravenou omáčkou.