Thajské vepřové nudličky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 575 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 43 g
- Sodík 570 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 167.8 mg
- Draslík 893.1 mg
- Vláknina 560 mg
- Vitamín A 560 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso pokrájíme na tenké nudličky. Solamyl smícháme s vejci, vodou a solí. Dobře promícháme a maso ve směsi obalíme. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Pažitku omyjeme a nasekáme nadrobno. 
- 
                                2Olej rozpálíme a maso na něm osmahneme po dobu 4 minut, poté přidáme cibuli a smažíme další 2 minuty. Přimícháme lečo, masox a cukr. Přiklopené dusíme do změknutí. Na závěr dosolíme, dochutíme chilli kořením a sekanou pažitkou. Podáváme teplé. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        