Thajská polévka s tofu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 627 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 50 g
- Sodík 1302 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 4.5 mg
- Draslík 615.5 mg
- Vláknina 10198 mg
- Vitamín A 10198 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.7 mg
- Vitamín E 4.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Žampiony nakrájíme na plátky, tofu na kostičky. Cibulku omyjeme a pokrájíme na kolečka. Opláchnutý koriandr natrháme na menší kousky. 
- 
                                2Olej rozpálíme v hrnci, přidáme houby a smažíme 3 minuty. Přidáme karí pastu a necháme 1 minutu prohřát. Poté vmícháme vývar, kokosové mléko, rybí omáčku, šťávu z limetky, tofu a cibulku. Přiklopené vaříme 5 minut. 
- 
                                3Polévku servírujeme ozdobenou koriandrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        