Drůbeží játra zapečená s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 575 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 501 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 386 mg
 - Draslík 654.2 mg
 - Vláknina 1934.6 mg
 - Vitamín A 1934.6 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.8 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 89.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Drůbeží játra opláchneme, necháme okapat, cibuli nakrájíme nadrobno, zapékací mísu vymažeme olejem. Na másle zpěníme 1 cibuli, přidáme játra, orestujeme, osolíme, opepříme, přeložíme do zapékací mísy a posypeme majoránkou.
 - 
                                2
V pivu rozšleháme vejce, játra přelijeme pivem, posypeme druhou nakrájenou cibulí a pečeme v předehřáté troubě zhruba 20 minut.