Paprikový salát s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 122 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 360.7 mg
 - Vláknina 5802.8 mg
 - Vitamín A 5802.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 71.5 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté papriky osušíme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na tenké pásky, které dáme do misky. Přidáme na malé kousky nakrájené broskve a promícháme. Papriky a broskve podle chutě dochutíme solí, pepřem, pokapeme pomerančovou šťávou, posypeme cukrem, přilijeme olej.
 - 
                                2
Vše dobře promícháme, nakonec vmícháme nasekaný kopr a ještě promícháme.
 - 
                                3
Hotový salát necháme v lednici odležet 30 minut. Potom ho podle porci dělíme na jednotlivé talíře a podáváme.