Omeleta ze zbytků vařeného uzeného masa ( pro 1 osobu )
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 581 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 389012 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 562.7 mg
 - Draslík 949.8 mg
 - Vláknina 8320 mg
 - Vitamín A 8320 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme drobně rozkrájené maso i nakrájené brambory a osmahneme. Směs osolíme, dle chuti opepříme a horkou zalijeme rozkvedlanými vejci.
 - 
                                2
Omeletu upečeme, z pánve sesuneme na talíř, v půli přeložíme opečenou stranou navrch a ozdobíme plátky rajčete.
 - 
                                3
Jako přílohu podáváme chléb.