Vepřové maso ve vinné omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 574 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 113 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 150.5 mg
 - Draslík 765.3 mg
 - Vláknina 500 mg
 - Vitamín A 500 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozpustíme máslo v pánvi a když začne pěnit.
 - 
                                2
Přidáme nakrájené maso a 2 minuty osmahneme z každé strany.
 - 
                                3
Pokapeme maso limetkovou šťávou, vyndáme z pánve a uchováme teplé.
 - 
                                4
Přilijeme do pánve víno, přivedeme k varu a necháme částečně odpařit, aby se vytvořila hustší omáčka.
 - 
                                5
Zahustíme marantovým škrobem, jeli třeba.