Gnocchi se skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
 - Sacharidy 58 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 360 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 18 mg
 - Draslík 286.9 mg
 - Vláknina 3690.5 mg
 - Vitamín A 3690.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Gnocchi uvaříme ve směsi hroznového džusu s vodou.
 - 
                                2
Hroznové víno opereme, rozpůlíme, vyndáme jadérka.
 - 
                                3
Gnocchi slijeme a necháme okapat. Rozehřejeme máslo a gnocchi v něm orestujeme s hrozny asi 5 minut.
 - 
                                4
Ochutíme vanilkovým cukrem, skořicí, hřebíčkem a ovocným octem. Podáváme.