Papriky dušené s cibulí a fetou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 191 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 419 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 17 mg
 - Draslík 588.1 mg
 - Vláknina 10149.2 mg
 - Vitamín A 10149.2 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 148.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné papriky nakrájíme na kousky. Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět oloupanou, drobně nasekanou cibuli. Přidáme papriky a dusíme asi 10 minut. Krátce před koncem dušení přidáme k zelenině otrhané lístky bylinek.
 - 
                                2
Toastový chléb pokrájíme na kostky a v pánvi na lžíci rozehřátého oleje je opečeme do zlatova. Přidáme prolisovaný česnek.
 - 
                                3
Ovčí sýr rozdrobíme, vmícháme do zeleniny a vše chvíli prohřejeme. Podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec pokrm posypeme kostkami chleba.
 - 
                                4
Podáváme s chlebovou plackou nebo s opečenou vekou.