Telecí po milánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2048 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 68 g
 - Sodík 1785 mg
 - Bílkoviny 331 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 1419.6 mg
 - Draslík 5280.9 mg
 - Vláknina 2989.8 mg
 - Vitamín A 2989.8 mg
 - Vitamín B6 9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.3 mg
 - Vitamín E 4.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí kotlety zbavíme tuku a kosti a naklepeme na tenké plátky.
 - 
                                2
Vejce rozmícháme se solí a pepřem, maso v něm omočíme. Poté obalíme ve strouhance smíchané se strouhaným parmezánem. Obalené kotlety necháme 30 minut odležet v chladničce. Maso poté osmažíme na rozpáleném oleji s máslem.
 - 
                                3
Podáváme teplé, zdobené dílky citronu.