Pečené fusilli se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2343 kcal
 - Sacharidy 70 g
 - Tuky 198 g
 - Sodík 4484 mg
 - Bílkoviny 68 g
 - Uhlovodany 70 g
 - Cholesterol 228005 mg
 - Draslík 223.3 mg
 - Vláknina 14926.5 mg
 - Vitamín A 14926.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus,scedíme a vrátíme do hrnce.Přidáme k nim nastrouhaný sýr,šlehačku a podle chuti osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem.Necháme asi tři minuty odpočinout.
 - 
                                2
Zapékací mísu vyložíme plátky pancetty,posypeme snítky rozmarýnu a překryjeme těstovinami.Dáme na deset minut péci do předem vyhřáté trouby. Elektrickou troubu předehřejeme na 250 stupňů,plynovou troubu na stupeň 7.