Sumeček s opilými bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 557 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 4.9 mg
 - Draslík 512.6 mg
 - Vláknina 6491.3 mg
 - Vitamín A 6491.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté filety osolíme, opepříme a po obou stranách zprudka opečeme na sádle.
 - 
                                2
Rybu vyjmeme a ve výpeku zpěníme nastrouhanou cibuli, porce vrátíme zpět a obložíme na kolečka nakrájenými, zpola vařenými bramborami. Podle chuti přisolíme a zalijeme pivem.
 - 
                                3
Pokrm pečeme v troubě, až jsou brambory měkké a mají kůrčičku.