Broskvový koláč s vanilkovým cukrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 34 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 107.7 mg
 - Draslík 295.8 mg
 - Vláknina 5166.4 mg
 - Vitamín A 5166.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z bílků ušleháme sníh a přidáme do něj krupici, kakao, mouku, mleté ořechy a prášek do pečiva. Smícháme s utřeným máslem, cukrem a žloutky.
 - 
                                2
Těsto dáme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.
 - 
                                3
Obložíme půlkami vypeckovaných broskví a zvolna pečeme.
 - 
                                4
Necháme vychladnout a pocukrujeme vanilkovým cukrem.