Polévka s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 250 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 212 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 2.3 mg
 - Draslík 566.5 mg
 - Vláknina 7188.6 mg
 - Vitamín A 7188.6 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 50.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na sádle osmažíme nadrobno pokrájenou zeleninu, přidáme na malé kostky nakrájené brambory a vše podusíme. Pak vše zalijeme vodou, osolíme, opepříme a přisypeme rozkrájený chléb. Vše vaříme, až brambory změknou.
 - 
                                2
Rozkrájenou klobásu v polévce prohřejeme.
 - 
                                3
Po odstavení polévku posypeme petrželovou natí.