Pappardelle s pstruhem a smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 605 kcal
 - Sacharidy 71 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 2024 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 71 g
 - Cholesterol 51.8 mg
 - Draslík 490.3 mg
 - Vláknina 6842.5 mg
 - Vitamín A 6842.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
Jarní cibulku nakrájíme na kolečka, salátovou okurku podélně rozkrojíme, vyškrábneme semínka, zbytek nakrájíme na plátky, filety uzeného pstruha nakrájíme na kostky, koriandr posekáme najemno, česnek prolisujeme.
 - 
                                3
V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme česnek, osmahneme, přidáme cibulku s okurkou, orestujeme, přidáme kostky ryby, podle chuti osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou, zjemníme smetanou (créme fraiche), prohřejeme a odstavíme. Nakonec přimícháme koriandr.
 - 
                                4
Těstoviny upravíme na talíře, přelijeme omáčkou se pstruhem a podáváme.