Maďarské brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 452 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 6.5 mg
 - Draslík 1456.2 mg
 - Vláknina 18528 mg
 - Vitamín A 18528 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 117.7 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nadrobno pokrájíme cibuli a osmažíme ji na oleji. Přisypeme mletou papriku, necháme zpěnit a podlijeme vodou.
 - 
                                2
Oškrábeme a omyjeme brambory a syrové je přidáme do základu. Ochutíme, dle chuti osolíme a necháme dusit téměř doměkka.
 - 
                                3
Na kolečka pokrájíme rajčata a papriky a přidáme k bramborám.
 - 
                                4
Přimícháme jogurt a dodusíme.