Vepřové řízky se zeleninou v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 91 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 163 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 9.2 mg
 - Draslík 38.5 mg
 - Vláknina 6311.3 mg
 - Vitamín A 6311.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Každý díl alobalu potřeme olejem, položíme na něj řízek, poklademe rozmrazenou zeleninovou směsí, posypeme kostičkami slaniny a dobře uzavřeme.
 - 
                                2
Vložíme do horké trouby, po pěti minutách stáhneme teplotu a pečeme 30 minut.