Dušený celer s hráškem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Celer bulvový
  • 150 g Hrášek v mírně slaném nálevu
  • 500 ml Voda pitná
  • 0.333333 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 špetka Pepř bílý
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 160 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 301 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 593.3 mg
  • Vláknina 8309.6 mg
  • Vitamín A 8309.6 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěný, nahrubo ustrouhaný celer, opepříme, osolíme, zalijeme vodou a pod pokličkou dusíme.

  • 2

    Po 15 minutách vmícháme přecezený hrášek, promícháme a necháme prohřát.

Komentáře k receptu