Dušený celer s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 160 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 7 g
- Sodík 301 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 593.3 mg
- Vláknina 8309.6 mg
- Vitamín A 8309.6 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěný, nahrubo ustrouhaný celer, opepříme, osolíme, zalijeme vodou a pod pokličkou dusíme.
-
2
Po 15 minutách vmícháme přecezený hrášek, promícháme a necháme prohřát.