Tokáň na pepři

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Hovězí maso zadní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Cibule
  • 3 ks Rajčata
  • 1 dl Víno bílé
  • 0.47 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 299 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 296 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 110.1 mg
  • Draslík 236.3 mg
  • Vláknina 3272.5 mg
  • Vitamín A 3272.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.3 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle.

  • 2

    Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso, osolíme, okořeníme a osmahneme. Po chvíli přidáme oloupaná rajčata, přilijeme víno a dusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu