Kuřata s majonézou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Ocet vinný
  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 2 ks Bobkový list
  • 2 ks Kuře
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Nové koření celé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1885 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 215 g
  • Sodík 756 mg
  • Bílkoviny 161 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 637.5 mg
  • Draslík 2126.8 mg
  • Vláknina 9144.6 mg
  • Vitamín A 9144.6 mg
  • Vitamín B6 3.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 71.4 mg
  • Vitamín E 3.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuřata omyjeme, rozčtvrtíme, křídla odkrojíme, kůži stáhneme, dáme do hrnce a zalijeme vodou s octem. Přidáme sůl, koření, cibuli a plátky zeleniny.

  • 2

    Vaříme doměkka. Hotové, vychladlé maso vykostíme, nakrájíme na menší porce a potřeme majonézou.

  • 3

    Dáme do chladu. Podáváme s dílky citrónu a petrželí.

Komentáře k receptu