Broskvový koláč s vanilkovým cukrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 80 g Máslo čerstvé
  • 120 g Cukr krupice
  • 70 g Ořechy vlašské
  • 20 g Kakao - prášek
  • 6 g Kypřicí prášek do pečiva
  • 750 g Broskve
  • 80 g Mouka pšeničná hrubá
  • 50 g Pšeničná krupice
  • 4 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 265 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 34 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 107.7 mg
  • Draslík 295.8 mg
  • Vláknina 5166.4 mg
  • Vitamín A 5166.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z bílků ušleháme sníh a přidáme do něj krupici, kakao, mouku, mleté ořechy a prášek do pečiva. Smícháme s utřeným máslem, cukrem a žloutky.

  • 2

    Těsto dáme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.

  • 3

    Obložíme půlkami vypeckovaných broskví a zvolna pečeme.

  • 4

    Necháme vychladnout a pocukrujeme vanilkovým cukrem.

Komentáře k receptu