Broskvový koláč s vanilkovým cukrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 14 g
- Sodík 34 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 107.7 mg
- Draslík 295.8 mg
- Vláknina 5166.4 mg
- Vitamín A 5166.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z bílků ušleháme sníh a přidáme do něj krupici, kakao, mouku, mleté ořechy a prášek do pečiva. Smícháme s utřeným máslem, cukrem a žloutky.
-
2
Těsto dáme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.
-
3
Obložíme půlkami vypeckovaných broskví a zvolna pečeme.
-
4
Necháme vychladnout a pocukrujeme vanilkovým cukrem.