Kuřecí prsíčka na medu a zázvoru
Suroviny
- 600 g Kuřecí prsa
 - 48 g Med včelí
 - 12 g Strouhanka
 - 30 g Zázvor celý
 - 40 g Citronová šťáva
 - 10 g Petržel kudrnka
 - 80 ml Omáčka sójová
 - 15 ml Olej stolní
 - 150 ml Dolin - Vermouth
 - 1 kávová lžička Skořice mletá
 - 1 kávová lžička Koriandr mletý
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Muškátový oříšek
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 313 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 203 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 98.1 mg
 - Draslík 659 mg
 - Vláknina 1177.5 mg
 - Vitamín A 1177.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme si marinádu z vermutu, citronové šťávy, medu, strouhaného zázvoru, koření, strouhanky a sójové omáčky.
 - 
                                2
Maso pokrájíme na plátky a necháme 15 minut marinovat.
 - 
                                3
Pečící papír nastříháme na čtverce 30x30 cm velké, pokapeme olejem.
 - 
                                4
Maso přendáme na papír, posypeme sekanou petrželí a hermeticky zabalíme.
 - 
                                5
Necháme péct 30 minut při 210 °C.
 - 
                                6
Pečené maso ihned podáváme.