Rybí blaff

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 115 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 180 g Cibule
  • 250 g Kambala
  • 150 g Pórek
  • 200 g Rýže loupaná
  • 300 g Tuňák obecný
  • 6 g Petržel - nať
  • 2 g Hřebíček
  • 60 g Fenykl sladký - hlíza
  • 6 g Tymián čerstvý
  • 250 g Ropušnice - filety
  • 3 g Koriandr čerstvý
  • 250 g Cípal
  • 300 ml Víno bílé
  • 750 ml Voda pitná
  • 2 ks Bobkový list
  • 2 ks Chilli paprička
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 5 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 532 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 306 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 56 g
  • Cholesterol 80.4 mg
  • Draslík 957 mg
  • Vláknina 7953.5 mg
  • Vitamín A 7953.5 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.7 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby dáme do hrnce, zalijeme vodou a uvedeme k varu.

  • 2

    Vaříme 30 minut.

  • 3

    Do druhého hrnce dáme utřený česnek, pokrájenou cibuli, bylinky, nakrájený pórek, chilli papričky, fenykl, víno a 750 ml vody.

  • 4

    Osolíme, opepříme a uvedeme k varu. Vaříme 30 minut.

  • 5

    Po uvaření přendáme kousky ryb k vývaru.

  • 6

    Rýži uvaříme dle návodu a servírujeme jako přílohu k rybímu blaffu.

Komentáře k receptu