Vývar z kančího masa
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 244 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 0 g
- Sodík 426 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 198.8 mg
- Vláknina 4846 mg
- Vitamín A 4846 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kosti dáme do hrnce, zalijeme 3 l studené vody a vínem. 
- 
                                2Uvedeme k varu, přidáme pokrájenou zeleninu a koření, osolíme a opepříme. 
- 
                                3Vaříme na mírném plameni 3 hodiny. 
- 
                                4Během varu odstraňujeme tuk, je-li potřeba přiléváme vodu. 
- 
                                5Z hotového vývaru vyjmeme kosti a zeleninu. 
- 
                                6Vývar je vhodný do zvěřinových omáček a k podlévání masa. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        