Jehněčí maso s fazolemi
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 612 kcal
- Sacharidy 59 g
- Tuky 111 g
- Sodík 197 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 110 mg
- Draslík 523.3 mg
- Vláknina 4574.3 mg
- Vitamín A 4574.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Fazole dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme 1 pokrájenou cibuli, mrkev, hřebíček, česnek, sůl a pepř. Přiklopené vaříme 35 minut. 
- 
                                2Maso osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme zbytek pokrájené mrkve, cibule a bylinky. Osolíme, opepříme a přilijeme naběračku vody z fazolí. Přiklopené dusíme 30 minut. 
- 
                                3Poté maso nakrájíme na kostky, přidáme fazole, zeleninu a vaříme přiklopené dalších 45 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        