Rajčata po holandsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 250 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 19 g
- Sodík 206 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 271.3 mg
- Draslík 464.3 mg
- Vláknina 3965 mg
- Vitamín A 3965 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.8 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytá rajčata nakrájíme na dílky, sýr na kostičky a vše podusíme. Osolíme a zalijeme vejci. 
- 
                                2Nakonec pokrm posypeme jemně nasekanou pažitkou a omastíme kouskem másla. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        