Těstovinový římský předkrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 488 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 810 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 17 mg
 - Draslík 82.3 mg
 - Vláknina 2028.8 mg
 - Vitamín A 2028.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny vsypeme do hrnce s vroucí vodou a uvaříme podle návodu na sáčku do měkka. Poté je scedíme, necháme okapat a vložíme do vhodné misky. Ještě teplé je polijeme olejem, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Přidáme oloupaný, na tenké plátky nakrájený česnek a na plátky pokrájenou papriku. Nakonec do směsi přilijeme citrónovou šťávu, posypeme nahrubo strouhaným sýrem a opět promícháme.
 - 
                                2
Hotový předkrm rozdělíme na jednotlivé talíře, každou porci ozdobíme ostrým kečupem a olivami.