Pečená treska s bylinkovou krustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 211 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 91.9 mg
 - Draslík 764.8 mg
 - Vláknina 334.9 mg
 - Vitamín A 334.9 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jako směs bylinek použijeme např. bazalku, pažitku, tymián a petrželku. Nasekáme je najemno a smícháme se změklým máslem, česnekem a strouhankou. Ochutíme solí, pepřem a přidáme šťávu vylisovanou z 1/4 citronu.
 - 
                                2
Ze vzniklé hmoty vytvarujeme váleček, zabalíme do fólie a dáme vychladit do lednice.
 - 
                                3
Tresku omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Poté na rybu poklademe tenké plátky směsi bylinek, vložíme do rozpálené trouby nebo pod gril a zprudka zapečeme.