Grilované hovězí filé
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1024 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 25 g
- Sodík 338 mg
- Bílkoviny 133 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 252 mg
- Draslík 2176.4 mg
- Vláknina 3631.7 mg
- Vitamín A 3631.7 mg
- Vitamín B6 3.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.6 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Petrželku nasekáme najemno. Z citrónu ostrouháme kůru a vymačkáme šťávu. 
- 
                                2Z petrželky, cibule, koření, oleje, citrónové kůry a šťávy, vymícháme marinádu a naložíme do ní plátky hovězí svíčkové. Necháme 30 minut marinovat. 
- 
                                3Gril předehřejeme, plátky masa položíme 20 cm od zdroje tepla a grilujeme asi 2 minuty z každé strany. 
- 
                                4Hotové plátky upravíme na talíře a ihned podáváme. 
- 
                                5
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        