Grilované medové ovoce s vanilkovým jogurtem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 202 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 2 g
- Sodík 49 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 4.3 mg
- Draslík 443.9 mg
- Vláknina 7082.3 mg
- Vitamín A 7082.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rozpálíme gril. 
- 
                                2Smícháme v míse 2 lžíce medu s jablečnou šťávou a mletou skořicí. Oloupeme mango a odkrojíme dužinu od pecky. 
- 
                                3Obalíme grilovanou mřížku alobalem a položíme na ni polovinu plátků manga, ananasu, jablek a hrušek. 
- 
                                4Potřeme polovinou směsi medu a skořice. 
- 
                                510 minut grilujeme, dokud ovoce nezměkne a jednou obrátíme. Vyndáme ovoce a udržujeme teplé. Stejně připravíme i zbylé ovoce. 
- 
                                6Do mísy dáme řecký a netučný jogurt s vanilkovou esencí a zbytkem medu a promícháme. 
- 
                                7Podáváme teplé s vanilkovým jogurtem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        