Bylinkové kotletky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Zakysaná smetana
  • 600 g Vepřové kotlety
  • 250 ml Mléko kefírové
  • 8 ks Brambory
  • 1 špetka Oregano sušené
  • 8 plátek Anglická slanina
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Kompot brusinkový
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 487 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 145 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 125.1 mg
  • Draslík 1232.6 mg
  • Vláknina 8180.1 mg
  • Vitamín A 8180.1 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z hořčice, oleje a čerstvé bazalky uděláme marinádu.

  • 2

    Naložíme maso, necháme odležet a poté dáme grilovat.

  • 3

    Vydrbeme brambory, každý obalíme plátkem slaniny a zabalíme do alobalu.

  • 4

    Dáme grilovat pomalu.

  • 5

    Na dresink smícháme smetanu, kefír, brusinky a oregano.

Komentáře k receptu