Okurkový salát s jablky a rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Okurka salátová
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Jablka
  • 4 ks Rajčata
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 111 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 104 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 0.9 mg
  • Draslík 445.7 mg
  • Vláknina 6733 mg
  • Vitamín A 6733 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.3 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou okurku, oloupaná jablka a omytá rajčata nakrájíme na kostičky. Připravenou zeleninu smícháme s olejem, citronovou šťávou, cukrem a solí.

  • 2

    Hotový salát rozdělíme do mističek a podáváme.

Komentáře k receptu