Jablka se sýrovou náplní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 62 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 1.3 mg
 - Draslík 152.2 mg
 - Vláknina 5115 mg
 - Vitamín A 5115 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jádřinců.
 - 
                                2
Sýr utřeme s trochou smetany na hladký krém. Přidáme nastrouhaný křen, promícháme, podle chuti osolíme a osladíme.
 - 
                                3
Do důlků po jádřincích nastříkáme cukrářským sáčkem připravený sýrový krém, navrch položíme půlku ořechového jádra.
 - 
                                4
Jablka upravíme na omyté listy hlávkového salátu a podáváme jako předkrm.