Mexická salsa
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 32 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 1 g
- Sodík 246 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 270.5 mg
- Vláknina 3137 mg
- Vitamín A 3137 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli oloupeme a rozkrájíme na měsíčky, česnek oloupeme. Koriandr opláchneme a necháme okapat. 
- 
                                2Všechny suroviny zpracujeme v mixeru do jemné konzistence. 
- 
                                3Před podáváním necháme salsu v lednici alespoň 60 minut vychladit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        