Kuřecí maso pečené s tatarskou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 147 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 17.5 mg
 - Draslík 110.4 mg
 - Vláknina 2589.8 mg
 - Vitamín A 2589.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dno remosky lehce vymažeme máslem a poklademe oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibulí.
 - 
                                2
Cibuli mírně osolíme a rozložíme na ni osolené a opepřené kousky kuřecího masa bez kůže. Maso potřeme tatarskou omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
 - 
                                3
Pokrm pečeme asi 30 minut.