Tropické jehněčí s mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 368 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 93 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 122.5 mg
 - Draslík 179.3 mg
 - Vláknina 3881.1 mg
 - Vitamín A 3881.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1441.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce nebo uzavíratelné nádobě smícháme BBB jogurt, limetkovou šťávu, kurkumu, sůl a pepř. Vmícháme jehněčí kousky a necháme na 1-2 hodiny marinovat.
 - 
                                2
Na pánvi rozpálíme na středním plameni olivový olej, přidáme jehněčí nakrájené na kostky a restujeme 20-25 minut. Několik minut předtím než jídlo vytáhneme z pánve, přidáme kousky manga, které jsme si vypeckovali a nakrájeli na kousky. Vaříme další 2-3 minuty nebo dokud se mango neprohřeje.
 - 
                                3
Odstavíme z plamene a podáváme.