Ledový salát s kousky kuřecích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 352 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 690 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 431.3 mg
 - Draslík 517.9 mg
 - Vláknina 3387.5 mg
 - Vitamín A 3387.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 51.9 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ledový salát roztrháme na malé kousky a smícháme s nasekanou petrželkou a červenou paprikou nakrájenou na malé kostičky. Rozložíme na mělkou mísu.
 - 
                                2
Na pánvi na rozpáleném másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, jakmile zesklovatí přihodíme na kousky nakrájená kuřecí játra. opékáme asi 5 minut, až mají játra zlatavou barvu, potom zalijeme 2 lžícemi vinného octa a krátce povaříme. Osolíme, opepříme a horké navršíme na salát, ihned podáváme.