Kuřecí se zelím a kapustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 428 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 307 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 96 mg
 - Draslík 1723.5 mg
 - Vláknina 8150.5 mg
 - Vitamín A 8150.5 mg
 - Vitamín B6 2.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 194.1 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso několikrát nařízneme a vytřeme kari pastou, do druhého dne necháme marinovat.
 - 
                                2
Na wok pánvi maso smažíme šest minut, jednou či dvakrát je obrátíme, vyndáme a udržujeme teplé.
 - 
                                3
Na vytřenou wok pánev na 20 ml oleje přidáme nasekané zelí a kapustu. Poté, co ovadnou, vmícháme olej, nasekané šarlotky a dva prolisované stroužky česneku.
 - 
                                4
Vše nakonec ochutíme octem, chilli omáčkou a sójovou omáčkou.
 - 
                                5
Maso nakrájíme a podáváme se zeleninou.