Zeleninový špíz s jáhlovou kaší
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 215 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 501.4 mg
 - Vláknina 15885.2 mg
 - Vitamín A 15885.2 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V osolené vodě vaříme jáhly, opepříme a promícháme s olejem.
 - 
                                2
Cibulky zbavíme natě, žampiony oloupeme, na kostičky nakrájíme papriky, rajčata opláchneme a na plátky nakrájíme cuketu.
 - 
                                3
Zeleninu napícháváme na špejle střídavě, na olivovém oleji osmahneme do změknutí.
 - 
                                4
Poté jemně osolíme.
 - 
                                5
Podáváme s jáhlovou kaší ozdobenou petrželkou.