Lívance z jablek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 560 kcal
 - Sacharidy 103 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 83 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 253.7 mg
 - Draslík 266.5 mg
 - Vláknina 6337.7 mg
 - Vitamín A 6337.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.7 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žloutky oddělíme od bílků a z bílků vyšleháme sníh.
 - 
                                2
Oloupaná jablka na jemno nastrouháme.
 - 
                                3
Žloutky s cukr spolu smícháme a přidáme k nim jablka, mléko a mouku se špetkou kypřícího prášku.
 - 
                                4
Do promíchaného těsta vmícháme sníh.
 - 
                                5
Těsto lijeme do lívanečníku a osmažíme na oleji z obou stran.