Rybí konzervy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 590 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 67 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 247.5 mg
 - Draslík 1266.1 mg
 - Vláknina 728.8 mg
 - Vitamín A 728.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.3 mg
 - Vitamín E 3.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykuchané, očištěné ryby zbavené hlav omyjeme, osušíme a dobře osolíme. Upečeme je ve středně vyhřáté troubě.
 - 
                                2
Po vychladnutí vložíme pečené rybí maso do čistých sklenic nebo konzerv, přidáme koření a přilijeme tolik vody, aby sahala asi 2 cm nad maso. Můžeme přilít i trochu oleje.
 - 
                                3
Zavařujeme při 100 stupních Celsia asi 5 hodin, dbáme přitom, aby se z hrnce nevyvařila voda.
 - 
                                4
Konzervy uložíme na chladném místě.